Se convoacă Consiliul local al oraşului Nădlac în şedinţa ordinară pentru data de 25.06.2024, orele 17:00, la sediul primăriei oraşului Nădlac – sala de ședințe cu participarea fizică și/ sau online, la care se propune următorul proiect al ordinei de zi:

1.Proiect de hotărâre privind aprobarea ordinei de zi a şedinţei ordinare a Consiliului local din data de 25.06.2024.

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului verbal al ședinței ordinare a Consiliului Local din data de 30.04.2024.

3.Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului verbal al ședinței extraordinare a Consiliului Local din data de 07.05.2024.

4.Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului verbal al ședinței extraordinare a Consiliului Local din data de 21.05.2024.

5.Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului verbal al ședinței ordinare a Consiliului Local din data de 31.05.2024.

6.Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public în domeniul privat al UAT Oraș Nădlac, a mijloacelor fixe, aflate în administrare și folosință la Compania de Apă Arad S.A., în vederea scoaterii din funcţiune.

7.Proiect de hotărâre privind constatatea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale, prin demisie, a mandatului de consilier local al domnului ALBU COSMIN-CRISTIAN, ales pe lista de candidați a Partidului Social Democrat și declararea ca vacant a locului deținut de acesta.

8.Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului cu denumirea “Pavare trotuare în orașul Nădlac”, faza P.T.+D.E.+C.S. și a devizului general.

9.Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei și a statului de funcții.

          10.Proiect de hotărâre privind constituirea orașului Nădlac ca parte civilă în procesul penal nr.1046/308/P/2024.

         11.Proiect de hotărâre privind modificare și completare a Hotărârii nr.171/27.12 2022 privind  aprobarea vânzării pachetului de acțiuni deținute de către Orașul Nădlac la S.C. APOTERM NĂDLAC S.A., către S.C. GREEN TECH INTERNATIONsAL S.A., precum și însușirea raportul de evaluare de estimare a valorii de piață a capitalurilor proprii ale S.C. Apoterm Nădlac S.A.

         12.Proiect de hotărâre privind concesionarea directă a unui teren, aparținând  domeniului privat   al orașului Nădlac.

13.Diverse.

Ustanovenie235-iunie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *